Αυτοκτόνησε ο Κιθ Φλιντ των Prodigy

keith-flint-708

Ο Κιθ Φλιντ των Prodigy αυτοκτόνησε, όπως έγραψε στο Ιnstagram ο Λίαμ Χάουλετ, μέλος του συγκροτήματος.

Νωρίτερα η είδηση του θανάτου του εκκεντρικού μέλους του συγκροτήματος των Prodigy σκόρπισε θλίψη στα εκατομμύρια των fans της ηλεκτρονικής μουσικής. 

Ο Λίαμ Χάουλετ -μαζί με τον Φλιντ δημιούργησαν τους Prodigy- δημοσίευσε στη σελίδα του συγκροτήματος στο Instagram πως ο Κιθ Φλιντ αυτοκτόνησε. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η είδηση είναι αληθινή, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που λέω αλλά ο αδερφός μας ο Κιθ αυτοκτόνησε το Σαββατοκύριακο. Είμαι σοκαρισμένος… θυμωμένος, μπερδεμένος και καταρακωμένος. R.I.P. αδερφέ».

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής των Prodigy Κιθ Φλιντ βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία στο σπίτι του, στο Εσεξ της Βρετανίας, λίγο μετά τις 8 π.μ. ώρα Αγγλίας. Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι «ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία».

Στον επίσημο λογαριασμό τους στο Τwitter οι Prodigy έγραψαν: 

«Με βαθύτατο σοκ και θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του αδελφού μας και του καλύτερου φίλου μας Keith Flint. Ένας αληθινός πρωτοπόρος, καινοτόμος και θρύλος. Θα μας λείπει για πάντα».

It is with deepest shock and sadness that we can confirm the death of our brother and best friend Keith Flint. A true pioneer, innovator and legend. He will be forever missed.
We thank you for respecting the privacy of all concerned at this time. pic.twitter.com/nQ3Ictjj7t

— The Prodigy (@the_prodigy) March 4, 2019

Σχετικά